TØFF DUELL: Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang er to av det norske landslagets tøffeste duellspillere. Her representerer de henholdsvis Györ og Larvik i dagens mesterligamøte, som Györ vant med to mål. Foto: Aniko Kovacs, EPA / NTB Scanpix
TØFF DUELL: Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang er to av det norske landslagets tøffeste duellspillere. Her representerer de henholdsvis Györ og Larvik i dagens mesterligamøte, som Györ vant med to mål. Foto: Aniko Kovacs, EPA / NTB ScanpixVis mer

Larvik slått av Løke og Györ for sjette gang på rad

Til tross for 11 mål fra Anja Hammerseng-Edin.

Larviks håndballjenter hang lenge godt med mot ungarske Györ, men gikk på ett nytt tap i mesterligaen i håndball, denne gang med 29-31.

Det var det sjette strake tapet mot det ungarske topplaget for Larvik. Ole Gustav Gjekstads jenter har bare vunnet én kamp i mesterligaens hovedrunde. Larvik endte på tredjeplass i gruppen. Håpet om avansement var ute allerede for flere uker siden.

Anja Hammerseng-Edin ble Larviks toppscorer med elleve mål.

- Vi lagde mange fine mål, men strakk ikke helt til forsvarsmessig, sa Gjekstad etter kampen.

Heidi Løke scoret fem ganger for Györ, som vant gruppen foran Buducnost Podgorica.

- Selv om vi selvfølgelig gjerne skulle ha vunnet denne kampen, var dette godkjent, meldte Gjekstad på Larviks facebookside.

I den andre gruppen vant Midtjylland skjebnekampen mot tyske Thüringen og slår følge med Vardar Skopje til semifinale. Det er første gang på fire år at et dansk lag er semifinaleklart i mesterligaen.

Midtjylland vant søndagens kamp 26-20 og tok 2.-plassen på bedre resultater i innbyrdes oppgjør mot Thüringen. Tyskerne vant 26-24 i sin hjemmekamp.

Finalehelgen avvikles i Budapest i begynnelsen av mai. Györ møter Midtjylland i semifinale, mens Vardar Skopje møter Buducnost Podgorica.

(NTB)