Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik slo tilbake: Mestere nok en gang

Vant 56-51 sammenlagt mot Vipers.

MESTER IGJEN: Gro Hammerseng-Edin tok en ny tittel i Larvik-drakta. Nå legger hun ballen på hylla. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
MESTER IGJEN: Gro Hammerseng-Edin tok en ny tittel i Larvik-drakta. Nå legger hun ballen på hylla. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Vipers brukte muligheten i den første sluttspillkampen, og vant 31-30 mot de regjerende Norges- og seriemesterne, stormakten Larvik.

Da Larvik tok i mot Vipers i returkampen, holdt de to følge et lite stykke, før Larvik rykket fra.

Etter fenomenalt spill av hjemmelaget og Linn-Kristin Riegelhuth, endte det hele til slutt 26-20 for Larvik, og Vestfold-laget kunne juble for nok en seriemestertittel.

Kampen var blant annet Karoline Dyhre Breivang og Gro Hammerseng-Edins siste kamper i Larvik-trøya.

Larvik mister nesten hele troppen etter denne sesongen. En rekke spillere legger opp mens andre har skrevet kontrakter andre steder.

Vipers satser hardt og får hjem keeperveteranen Katrine Lunde fra russisk håndball. Med henne i troppen er favorittstempelet foran 2017-18-sesongen allerede plassert på sørlandsklubben.

På herresiden møttes Elverum og ØIF Arendal til dyst i den tredje og avgjørende kampen. Det endte 2-1 i kamper til Elverum, som dermed kunne juble for seriemester-tittelen.