Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / Scanpix
Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / Scanpix Vis mer

Larvik slo tilbake mot Györ

Men seksmålsseiren var ikke nok til gruppeseier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag.

Men det holdt ikke til gruppeseier, for Györ vant den første kampen i Larvik med ni mål. For Larvik-jentene gjør ikke det noen verdens ting. De er klare for semifinalen og skal spille hjemme i den første kampen 9. april.

- Dette var kanonbra. Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være noe av det beste vi har prestert noen gang, sa Tor Odvar Moen i Larvik Håndballklubb til NTB etter kampen.

- Det er nå denne turneringen virkelig begynner, og for oss var det viktig å få denne revansjen, for nå fikk vi vist at vi er mye bedre enn det vi viste mot Györ på hjemmebane.

- Jentene fikk en fin revansj for det sure tapet i den første kampen, men enda viktigere er det at de får med seg veldig mye selvtillit til semifinalen, sa Moen.

Larvik tok kommandoen fra start i søndagens kamp. Ledelsen var oppe i sju mål på det meste, men støttet av 2600 tilskuere spiste Györ seg litt innpå mot slutten.

Kari Mette Johansen ble toppscorer for Larvik med seks fulltreffere.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer