Larvik slo tilbake mot Györ

Men seksmålsseiren var ikke nok til gruppeseier.

Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / Scanpix
Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag. Foto: AFP PHOTO / ATTILA KISBENEDEK / ScanpixVis mer

Larvik-jentene fikk revansj etter det stygge hjemmetapet mot Györ og vant bortekampen 24-18 (12-9) i mesterligaen i håndball søndag.

Men det holdt ikke til gruppeseier, for Györ vant den første kampen i Larvik med ni mål. For Larvik-jentene gjør ikke det noen verdens ting. De er klare for semifinalen og skal spille hjemme i den første kampen 9. april.

- Dette var kanonbra. Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være noe av det beste vi har prestert noen gang, sa Tor Odvar Moen i Larvik Håndballklubb til NTB etter kampen.

- Det er nå denne turneringen virkelig begynner, og for oss var det viktig å få denne revansjen, for nå fikk vi vist at vi er mye bedre enn det vi viste mot Györ på hjemmebane.

- Jentene fikk en fin revansj for det sure tapet i den første kampen, men enda viktigere er det at de får med seg veldig mye selvtillit til semifinalen, sa Moen.

Larvik tok kommandoen fra start i søndagens kamp. Ledelsen var oppe i sju mål på det meste, men støttet av 2600 tilskuere spiste Györ seg litt innpå mot slutten.

Kari Mette Johansen ble toppscorer for Larvik med seks fulltreffere.

(NTB)