NESTEN TAP:  Larvik har ikke tapt siden 2001, derfor var det en lettet gjeng som jublet etter å ha spilt sin første uavgjortkamp siden 2009. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpix
NESTEN TAP: Larvik har ikke tapt siden 2001, derfor var det en lettet gjeng som jublet etter å ha spilt sin første uavgjortkamp siden 2009. Foto: Aleksander Andersen / NTB scanpixVis mer

Larvik spilte uavgjort for første gang siden 2009

Bare sekunder unna sensasjonelt tap.

(Dagbladet): Det spørs om publikum på Hamar på forhånd hadde forventet at de skulle få se en så spennende kamp som de fikk i kveld.

Kampen endte med at Larvik måtte avgi poeng, noe som ikke har skjedd siden 25. november 2009, den gang mot Byåsen.

Storhamar sterkest Men hjemmelaget Storhamar hadde absolutt grepet om kampen, og ledet til det sto igjen 20 sekunder på klokka.

Larvik har forøvrig ikke tapt en seriekamp siden kampen borte mot Nordstrand 18. april 2001. Da ble resultatet ble 28-22. Det vil si 4648 dager siden.

Storhamar ledet 16-11 til pause, og ledet 25-23 med fem minutter igjen å spille.

Men hjemmelaget greide ikke stå i mot og stoppe den gullbelagte seiersrekka til Larvik.

Med 20 sekunder igjen på klokka fikk Larvik straffe, på stillingen 25-24. Og det er vel sjelden at Nora Mørk jubler så mye for en straffescoring, som da ballen gikk i mål - til uavgjort.

- Surt Da dommeren blåste av kampen, jublet Larvik-spillerne som om de hadde vunnet over serietoeren.

Storhamar-spillerne var selvfølgelig skuffet over seieren som glapp.

- Jeg er skuffet over å ha spilt uavgjort mot Larvik. Den følelsen har jeg ikke opplevd før. Jeg hadde så lyst til å vinne i dag, og vi var så nære. Det er surt, sier Kamilla Sundmoen til TV2 etter kampen.

Spilleren som reddet Larvik i siste liten, mener Larvik nådde bunnpunktet under kveldens kamp.

- Jeg synes ikke vi fremstår med autoritet og er med fra start. Men det er sterkt at vi kommer tilbake. Vi lå jo unde rmed sju mål på et tidspunkt. Vi nådde bunnivået i dag, sier Nora Mørk til TV 2.