Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik tapte gruppefinalen i Champions League

Nora Mørk ble toppscorer.

 TAPTE:  Karoline Dyhre Breivang og Larvik tapte mot Vardar.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix
TAPTE: Karoline Dyhre Breivang og Larvik tapte mot Vardar. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB scanpix Vis mer

Larviks håndballjenter tapte 29-31 hjemme for Vardar i siste kamp, men er videre i mesterligaen som toer i sin gruppe.

Med seier ville Larvik vunnet gruppen og fått bedre seeding i hovedrunden. Lørdag fulgte lagene hverandre tett, men vertene klarte aldri å ta igjen forspranget de ga Vardar tidlig i annen omgang.

Toppscorer for Larvik var Nora Mørk med seks fulltreffere. Mot slutten av oppgjøret var Linn Jørum Sulland sentral, men hennes susere var ikke nok til å vende kampen for det norske storlaget.

For Vardar var særlig kantspillerne Jovanka Radicevic og Siraba Dembele giftige. Førstnevnte ble mestscorende med sju nettkjenninger.

Vardar vant mesterligaens gruppe D, mens Larvik ble toer med solid margin. Hovedtrener Ole Gustav Gjekstad har fortsatt tro på semifinaleplass i turneringen.

- Fordelen er at vi var videre fra før. Veien blir sannsynligvis tøffere, men vi har vist tidligere at vi kan ta oss til en semifinale, sa Gjekstad til TV 2 rett etter kampslutt.

(NTB)