Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik tapte med 14 mål i Champions League

Så godt som ute i kvartfinalen.

UVANT KOST: Karoline Dyhre Breivang og Gro Hammerseng Edin kan knapt tro de har tapt med fjorten mål i det første kvartfinaleoppgjøret mot HC Vardar i Skopje i ettermiddag.
Foto: Aleksandar Djorovic / NTB Scanpix
UVANT KOST: Karoline Dyhre Breivang og Gro Hammerseng Edin kan knapt tro de har tapt med fjorten mål i det første kvartfinaleoppgjøret mot HC Vardar i Skopje i ettermiddag. Foto: Aleksandar Djorovic / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Larvik klarte aldri hente seg inn etter en katastrofal start på kvartfinalen i håndballens mesterliga mot Vardar. Det endte til slutt med 20-34-tap i Makedonia.

Tidligere i uka sikret Larvik sitt 12. seriemesterskap på rad, to runder før slutt. Lørdag var det tid for kvartfinale i mesterligaen mot Vardar, en kamp der trener Tor Odvar Moen var opptatt av at Larvik måtte tørre å utfordre og skyte.

- Forsvar er alltid viktig, men i dag blir det viktig å henge med angrepsmessig, sa Moen til Østlands-Posten. Innledningsvis lørdag stemte det verken i forsvar eller angrep for Larvik.

Vardar gikk opp til 3-0 før Tine Stange reduserte til 3-1. Hjemmelaget tok kontroll, og det tok hele 17 minutter før Sanna Solberg satte inn Larviks andre mål til stillingen 12-2.

Larvik våknet mer mot slutten av omgangen, og lagene gikk til pause på 16-9.

Vardar startet igjen med første scoring etter pause, men Kristine Breistøl sørget for at Larvik holdt følge med vertene.

I timeout på stillingen 24-14 ba trener Moen jentene lage en skikkelig kamp de siste tjue minuttene.

Fire nye mål sørget for at det sto 25-18 etter en god periode av de hvitkledde gjestene.

Det siste kvarteret tok Vardar igjen over kontrollen, og da det gjensto ni minutter lå Larvik tolv mål bak.

Vardar jobbet godt i forsvar, i tillegg til at det meste stemte offensivt. Til slutt endte det med 34-20 og fjortenmålstap for det norske storlaget.

Dermed ligger det an til en vanskelig oppgave på hjemmebane for Larvik i returoppgjøret neste uke.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram