SLET I FORSVAR: - Det var i det defensive spillet vi ikke klarte å stå nok imot i dag, sa trener Tor Oddvar Moen etter kampen. Terje Pedersen / NTB scanpix
SLET I FORSVAR: - Det var i det defensive spillet vi ikke klarte å stå nok imot i dag, sa trener Tor Oddvar Moen etter kampen. Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Larvik tapte mot tyske Thüringer

Larvik tapte mesterligaåpningen: - Vi roter det bort på egen hånd

Larvik fikk en tøff start på gruppespillet i mesterligaen i håndball mot Thüringer. Vestfoldingene klarte aldri gi tyskerne kamp om seieren og tapte 27-31.

I sesong etter sesong har Larvik hatt ambisjoner om å gå til finalerundene i mesterligaen. I år er situasjonen en helt annen, og vestfoldingene er i stedet en outsider i et tøft gruppespill.

Ekspertene mente før lørdagens kamp at Larvik måtte vinne hjemmemøtet med tyske Thüringer skulle laget kunne kjempe om en tredjeplass i den tøffe gruppen der også Vardar og FTC Hungaria er med.

Det skulle bli med åtte jevne minutter før tyskerne rykket ifra. Til pause var stillingen 16–11 til bortelaget, og Larvik slet med å komme nærmere enn fem mål bak.

I andre omgang hevet hjemmelaget seg betraktelig, og ved hjelp av en sterk Emilie Christensen med tre mål på rad, knappet laget innpå forspranget og kom på skuddhold med tre mål bak.

- Vi roter det bort på egen hånd. Denne kampen skulle vi vinne, men vi tar ikke vare på de gode sjansene vi har, sa Larviks toppscorer Emilie Christensen til Viasat etter kampen.

Da svenske Cassandra Tollbring brant et straffekast med to minutter igjen å spille, var oppgjøret avgjort. Thüringer vant til slutt med fire mål, 31–27 og Larvik får en tøff vei videre i gruppespillet.

- I perioder var det ikke verst angrepsmessig, det var i det defensive spillet vi ikke klarte å stå nok imot i dag, oppsummerte trener Larvik-trener, Tor Oddvar Moen.

NTB