SEIER: Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.
&nbsp;<span style="background-color: initial;">Foto: Audun Braastad / NTB scanpix</span>
SEIER: Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.  Foto: Audun Braastad / NTB scanpixVis mer

Håndball:

Larvik tok seriegull nummer 13 på rad

Vant mot Sola.

Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.

Medaljene blir delt ut i Arena Larvik onsdag 29. mars når Larvik møter tabelltoer Vipers som er på jakt etter sølvmedaljene.

Vipers Kristiansand vant hele 40-20 i toppoppgjøret mot Glassverket i kvinnenes eliteserie i håndball, og er et skritt nærmere sølvet.

Sørlendingene har fem poeng ned til Glassverket med én kamp mer spilt enn drammenserne når to serierunder gjenstår.

Bronsen kan imidlertid ryke for Glassverket ettersom Byåsen er i god form og vant 33-26 mot tabelljumbo Rælingen søndag. Byåsen og Glassverket har like mange poeng med like mange kamper spilt, men Byåsen er foran på målforskjell. Lagene møtes allerede onsdag.

Femteplassen til Storhamar er i fare etter at hamarsingene gikk på et braktap mot nedrykkskvalifiseringsplasserte Stabæk på hjemmebane. Bortelaget ledet til tider med ti mål, men til tross for tidvis bedre spill av hjemmelaget i andre omgang endte det likevel med 24-33-tap.

Stabæk knapper innpå forspranget til Gjerpen på plassen foran dem på tabellen etter at Gjerpen tapte 20-23 mot Oppsal søndag. For Stabæk skiller det tre poeng opp til sikker plass med to serierunder igjen.

(NTB)