Håndball:

Larvik tok seriegull nummer 13 på rad

Vant mot Sola.

SEIER: Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.
 Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
SEIER: Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larvik vant 37-27 mot Sola og er seriemester i håndball for 13. gang. Den suverene eneren i norsk kvinnehåndball vant sitt 19. mesterskap totalt.

Medaljene blir delt ut i Arena Larvik onsdag 29. mars når Larvik møter tabelltoer Vipers som er på jakt etter sølvmedaljene.

Vipers Kristiansand vant hele 40-20 i toppoppgjøret mot Glassverket i kvinnenes eliteserie i håndball, og er et skritt nærmere sølvet.

Sørlendingene har fem poeng ned til Glassverket med én kamp mer spilt enn drammenserne når to serierunder gjenstår.

Bronsen kan imidlertid ryke for Glassverket ettersom Byåsen er i god form og vant 33-26 mot tabelljumbo Rælingen søndag. Byåsen og Glassverket har like mange poeng med like mange kamper spilt, men Byåsen er foran på målforskjell. Lagene møtes allerede onsdag.

Femteplassen til Storhamar er i fare etter at hamarsingene gikk på et braktap mot nedrykkskvalifiseringsplasserte Stabæk på hjemmebane. Bortelaget ledet til tider med ti mål, men til tross for tidvis bedre spill av hjemmelaget i andre omgang endte det likevel med 24-33-tap.

Stabæk knapper innpå forspranget til Gjerpen på plassen foran dem på tabellen etter at Gjerpen tapte 20-23 mot Oppsal søndag. For Stabæk skiller det tre poeng opp til sikker plass med to serierunder igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer