Larvik trakk det lengste strået i Champions League-drama

Står med full pott.

VANT: Larvik står med full pott og 10 poeng etter at det ble seier 26-25 i nærmest siste sekund i lørdagens mesterligakamp borte mot franske Metz. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix
VANT: Larvik står med full pott og 10 poeng etter at det ble seier 26-25 i nærmest siste sekund i lørdagens mesterligakamp borte mot franske Metz. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Larvik står med full pott og 10 poeng etter at det ble seier 26-25 i nærmest siste sekund i lørdagens mesterligakamp borte mot franske Metz.

Det sto 25-25, og Metz hadde ballen med 20 sekunder igjen å spille. Da fikk forsvarsbautaen Gro Hammerseng-Edin tak i ballen og sendte den til Nora Mørk på løp. Hun ble stygt hindret i avslutningen, og Larvik fikk straffekast. Det satte Anja Hammerseng-Edin iskaldt i mål til seier. Den forsvarsjobben, den kontringen og det straffekastet var en seier for rutinen som Larvik har i fullt monn. De beholdt roen da gjaldt som mest.

Fem strake seirer betyr at Larvik er ubeseiret hittil i mesterligaens gruppespill.

- Det er deilig når det lykkes slik det gjør mot slutten. Vi lå klart bak, men heldigvis tippet det vår vei igjen, sa Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad til NTB. - Det er kanskje ikke tilfeldig?

- Nei, det er det selvsagt ikke. Alle våre fem kamper i gruppespillet har tippet vår vei mot slutten. Det er klart at det ikke er tilfeldig, sa Gjekstad.

10 poeng Larvik slo det franske laget 25-20 i egen hall, men det var det ikke gitt at de ville på utebane selv om de mønstret et lag bestående av blant andre fire EM-uttatte spillere, samt en Linn Jørum Sulland på mesterskapsvent.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer