Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik-treneren gir seg

Sju sesonger holder for Ole Gustav Gjekstad.

Larvik Håndballklubbs suksessfulle trener, Ole Gustav Gjekstad, gir seg etter inneværende sesong, melder klubben.

Da har han vært trener for et av Europas beste håndballag i sju sesonger, og i løpet av disse årene har han ledet klubben til fire seriemesterskap, tre NM-gull og semifinale i mesterligaen to ganger.

- Etter snart sju år som trener for Larvik føler jeg det er riktig både for egen og klubbens del at jeg fratrer. Spillerne kan trenge nye impulser, og jeg ønsker selv å utvikle meg via nye utfordringer', sier Gjekstad i en pressemelding fra Larvik.

Styreleder Lars Martin Kaupang i Larvik Håndballklubb sier han beklager beslutningen, men at klubben respekterer Gjekstads valg:

- Ole Gustav har vært en kjemperessurs for klubben de årene han har vært her. Når han nå velger å avslutte sin trenergjerning hos oss etter denne sesongen, er det dypt beklagelig for klubben. Vi skulle gjerne hatt ham med videre, men respekterer samtidig fullt ut at han nå søker nye veier', sier Kaupang.

Vestfoldklubben har vært suveren i Norge på kvinnesiden det siste tiåret og leverer fem spillere til årets EM-tropp. I tillegg til de fem, ville både Birgitte Sættem og Tonje Larsen trolig vært aktuelle for mesterskapet hvis de hadde vært skadefrie.

Klubben har høye ambisjoner og starter nå jakten på ny hovedtrenerer.

(©NTB)

SUKSESSTRENER:</B> Ole Gustav Gjekstad har ledet Larvik-jentene til fire seriemesterskap.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media