Larvik tapte mot Fredrikstad

Larvik-treneren like overrasket som alle andre etter sjokktapet: - Ekstremt tungt

Tor Odvar Moen liker ikke å skylde på noe, men har fortsatt et håp om at Larvik kan kjempe helt i toppen.

OVERRASKET: Få hadde trodd at Larvik skulle tape mot nyopprykkede Fredrikstad i seriepremieren. Men det gjorde de altså. Her er trener Tor Odvar Moen og spiller Thea Mørk. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
OVERRASKET: Få hadde trodd at Larvik skulle tape mot nyopprykkede Fredrikstad i seriepremieren. Men det gjorde de altså. Her er trener Tor Odvar Moen og spiller Thea Mørk. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Siden 2005 har Larvik Håndballklubb vunnet hvert eneste seriemesterskap på kvinnesiden. På samme tid har de vunnet like mange norgesmesterskap.

På denne måten har de hatt norsk herredømme i håndball i lang tid. Men denne sesongen er de spådd å vippes ned fra tronen.

Kanskje fikk vi allerede i mars en forsmak på hva som venter. Da røk Larvik på sitt første hjemmetap på 18 (!) år, mot Vipers, laget som er gullfavoritter denne sesongen. Søndag fulgte de opp med et mildt sagt sjokkerende tap for nyopprykkede Fredrikstad.

Trener Tor Odvar Moen legger ikke skjul på at tapet kom like overraskende på dem som på alle andre.

- Vi må si at det gjorde det. Det var en serieåpning med mye nerver. Jeg så det allerede på oppvarminga, ballene føk hit og dit. Vi fikk også en dårlig start på kampen, som vi blir stressa av, sier Moen til Dagbladet.

- Ekstremt tungt

Han kan peke på mange ting som gikk galt.

- Men til syvende og sist ryker vi litt på fag - vi skyter for dårlig, har lav uttellingsprosent og taper for mange dueller i eget forsvar. Vi jobber ikke bra nok sammen, sier Moen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer