Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik ute av cupvinnercupen

Ungarsk lag for sterkt.

Oslo (ANB): Larvik vant 23-22 over ungarske Györi i dag. Det holdt ikke til finaleplass. Heller ikke Gjerpen klarte å spille seg til finaleplass.

Dermed hjalp det lite at Linn-Kristin Riegelhuth ble Larviks toppscorer med 11 mål eller at Lene Rantala voktet Larviks mål godt.

Den ungarske motstanden hadde fem mål å gå på foran lørdagens andre semifinale etter 33-28 seier på bortebane. Dermed vant ungarerne 55-51 sammenlagt.

For Gjerpen ble det tøft å spille seg til finale etter firemålstapet på hjemmebane. I Serbia og Montenegro ble vertene for sterke og til slutt vant de med åtte mål og 12 mål sammenlagt.

- Men vi er fornøyde med å spille oss til semifinale i denne turneringen, sier Gjerpen-trener Leif Gautestad til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Iva Zamorska ble beste Gjerpen-spiller med seks mål.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling