Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Larvik vil hente gulljenter fra Byåsen

Vill kamp om EM-stjernene.

Det er full kamp om EM-heltene i håndball. Nå har Larvik kastet seg inn i kampen om Gøril Snorroeggen og Kjersti Beck, skriver Adresseavisen.

Foruten Byåsens EM-helter Gøril Snorroeggen og Kjersti Beck, har Larvik også vist interesse for Kari Aalvik og Marthe Florholmen.

- Det er flere av våre spillere som er ferdige med sin kontrakter etter denne sesongen. Derfor ønsker vi nye spillere klare så snart som mulig, men vi må ta dette i riktig rekkefølge. Vi skal først avklare med våre egne spillere før vi eventuelt fyller hullene, men det er viktig å vise interesse, sier Larvik-leder Bjørn Erik Hansen til Adresseavisen.

Han har registrert at Beck ville vente til etter EM med å skrive ny Byåsen-kontrakt.

- Markedsverdien hennes har vel ikke akkurat dalt etter det hun presterte, og gjennom spill på det høyeste nivået i Europa får hun topp kamper hele veien i Larvik. Det gjelder også de andre vi har sendt brev på, sier han.

Byåsen bekrefter at de har mottatt brev fra Larvik, men vil på sin side gjøre det helt klart at firerbanden skal bli i Byåsen.

- Vi skal utvikle laget videre, og disse fire er sentrale i den prosessen, sier Byåsen-leder Tore Strømøy.

Han registrerer at Larvik ikke har tro på eget lag, men derimot stor tro på Byåsen-spillerne. Trønderne, på sin side, har henvendt seg til Larvik for å få snakke med Vigdis Hårsaker, men Larvik vil gjøre det som står i deres makt for at Hårsaker signerer ny kontrakt.

Foruten Hårsaker, kan også Katja Nyberg være på vei bort fra Norges ledende håndballklubb. Krim Ljubljana er i kontakt med Nyberg, som bestemmer seg 2. juledag.

Også andre klubber har kastet seg inn i jakten på Byåsen-spillerne. Mandag ble det kjent at Leipzig vil ha Beck, og fra før er danske Viborg på knærne etter Norges nye keeperyndling.

(©NTB)

ØNSKET I LARVIK:</B> Her jubler Gøril Snorroeggen (t.v) og og Kjersti Beck (t.h) med EM-trofeet. Nå er de hett vilt for andre klubber.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media