Larviks gulldrøm ble hamret i senk i finalen

Men de var nære en sensasjon i sluttminuttene.

FIKK MYE JULING: Gro Hammerseng-Edin og Larvik-damene fikk det tøft fra start til mål i Champions League-finalen mot Buducnost nå i kveld. Dermed har Larvik tapt to finaler de tre site åra.
FIKK MYE JULING: Gro Hammerseng-Edin og Larvik-damene fikk det tøft fra start til mål i Champions League-finalen mot Buducnost nå i kveld. Dermed har Larvik tapt to finaler de tre site åra. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

* Larvik - Buducnost 22-26 (8-14)

BUDAPEST (Dagbladet): Larvik drømte å vinne klubbens andre Champions Legue-triumf, og de hadde god grunn til å gå til finalen mot montegrinske Buducnost med selvtillit.

Larvik hadde vunnet 15 av 15 kamper i årets Champions League på veien til finalen.

Men der gikk det skikkelig galt:

Larvik fikk en verst tenkelig start, med 0-4 i sekken før Nora Mørk reduserte med Larviks første scoring etter fem minutter.

Mørk ble for ensom Men Larvik hentet seg inn etter den rotete og oppjagede starten. Og igjen var det Nora Mørk som tok skuddansvar:

Med to sterke gjennombrudd - med voldsom dedikasjon - sørget hun for at Larvik fikk kontakt igjen på 3-4.

Så førte en ny svak periode til ny montegrinsk ledelse før Larvik-trener Ole Gustav Gjekstad ble tvunget til en timeout etter bare 12 minutter.

Ga mye juling Nora Mørk scoret Larviks fire første mål, og var selvsagt avhengig av at flere lagvenninner sto fram for å vinne dette.

Og svaret kom fra kaptein Gro Hammerseng-Edin, som noterte seg for sitt første, til 5-7.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.