Laser-rammet Mourinho ertet Milan-fansen

Klar fingerbeskjed til supporterne.

MALT GRØNN AV LASERPENN: Jose Mourinho ble rammet av et laserpennangrep fra Milan-fansen i går kveld. Real Madrid svarte med å utliknet til 2-2 på overtid. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS
MALT GRØNN AV LASERPENN: Jose Mourinho ble rammet av et laserpennangrep fra Milan-fansen i går kveld. Real Madrid svarte med å utliknet til 2-2 på overtid. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERSVis mer

(Dagbladet): Det var sikkert en spent José Mourinho som satte seg på benken på San Siro i går kveld, for å lede sitt Real Madrid samme sted som han hadde enorm suksess med Inter.

Nå ventet AC Milan - og hans tidligere spiller Zlatan Ibrahimovic.

Etter Filippo Inzaghis snuoperasjon gikk det mot hjemmeseier, men tre minutter på overtid sørget innbytter Pedro Leon for 2-2 og poengdeling - da han satte ballen mellom beina på Milan-keeperen.

Tre fingre Dermed er Mourinho fortsatt ubeseiret som Real Madrid-trener.

Men allerede under oppvarmingen var Mourinho i sitt velkjente, selvsikre humør - da han ertet på seg Milan-supporterne. Reuters skriver at han holdt tre fingre i været, for å signalisere hvor mange trofeer han hentet til Milano med Inter forrige sesong.

- Våre fingre, Inter-fingre, tre titler forrige sesong - trippelen. Det er noe vi aldri vil glemme, sier han til Sky Sports.

OPPGITT: José Mourinho ser ikke helt fornøyd ut. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS
OPPGITT: José Mourinho ser ikke helt fornøyd ut. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS Vis mer

Portugiseren bruker altså fortsatt «vi» om Inter og før kampen la han ikke skjul på at det ville bli spesielt å komme tilbake - selv om han forsøkte å fortrenge det.

- Jeg hadde to fantastiske år her, men jeg prøver å ikke gjøre det til noe for spesielt. Jeg håper også å møte Inter seinere, sånn at jeg kan takke fansen for alt. Når det gjelder Milan, ser jeg ikke på dem som noen fiende. Men selvfølgelig, etter å ha dominert lenge, var det nok tungt for dem å se Inter vinne alt. Derfor ser de kanskje ikke så positivt på meg, men kanskje likevel med litt respekt, sa Mourinho ifølge Football Italia.

- Litt flaks Mourinho ble møtt med pipekonsert da han gikk inn på San Siro, og han ble også rammet av et grønt «laserangrep» fra tribunen mens han satt på benken.

Sånt pleier imidlertid å prelle av på portugiseren.

Gonzalo Higuain sendte Real Madrid i ledelsen i går kveld, før Pippo Inzaghi scoret to (ett fra offsideposisjon). Pedro Leon reddet ett spansk poeng, men Mourinho er likevel bare mellomfornøyd.

- Jeg kan ikke si jeg er kjempefornøyd med resultatet, for vi burde drept kampen. Vi hadde sjanser til det. Men når du ligger under 2-1 på overtid kan du heller ikke være for skuffet, for du skal ha litt flaks for å score da.

TRØSTET DOBBEL-PIPPO: Filippo Inzaghi scoret to for AC Milan, men det holdt bare til ett poeng. Foto: Giuseppe Cacace/AFP
TRØSTET DOBBEL-PIPPO: Filippo Inzaghi scoret to for AC Milan, men det holdt bare til ett poeng. Foto: Giuseppe Cacace/AFP Vis mer

Og her et bevis på at han nok er ganske fornøyd, han skrøt av dommerteamet til Howard Webb tross offsidescoringen til Inzaghi:

- Han er den beste, eller en av de beste, i verden. Linjemannen gjorde en feil, men det er en del av spillet og ikke noe problem.

GLEDESSPURT: Så glad ble José Mourinho over utlikningen til Pedro Leon. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS
GLEDESSPURT: Så glad ble José Mourinho over utlikningen til Pedro Leon. Foto: Alessandro Bianchi/REUTERS Vis mer