PLAGET GJENNOM HELE KAMPEN: Molde-keeper Ole Söderberg ble plaget av tilskuere med laser i Romania i går kveld. Foto: REUTERS/Bogdan Cristel
PLAGET GJENNOM HELE KAMPEN: Molde-keeper Ole Söderberg ble plaget av tilskuere med laser i Romania i går kveld. Foto: REUTERS/Bogdan CristelVis mer

- Laseren plaget meg gjennom hele kampen

Molde har rapportert saken til Uefa.

(Dagbladet): Molde tapte 2-0 mot Steaua Bucuresti, og et reservepreget norsk lag skapte få sjanser på bortebane i Europa League.

Keeper Ole Söderberg var blant Moldes beste i oppgjøret, og reddet blant annet et straffespark i andre omgang.

Underveis i kampen ble han plaget av en tilskuer som lyste ham i øynene med en laserpeker.

- Jeg har sett det skje flere ganger, men aldri opplevd noe slikt før. Det var slitsomt, sier Söderberg til klubbens hjemmeside.

- Det var en fin opplevelse å spille foran 40 000 tilskuere, men så var det én person som plaget meg med laser gjennom hele kampen, sier Söderberg.

Moldes sikkerhetssjef Arve Tovan sier klubben har rapportert inn hendelsen.

- Vi så det tidlig i første omgangen, og gikk straks bort til sikkerhetssjefen ved stadion. Uefa-representanter er kontaktet. Nå er det de som må vurdere dette. De (hjemmelaget) kan risikere en bot, sier Toven.

Verken Tovan, Söderberg eller Moldes pressesjef har besvart Dagbladets henvendelser fredag formiddag. Molde-troppen er ventet å lande i Norge i ettermiddag.

REDDET STRAFFE: Ole Söderberg med god strafferedning mot Alexandru Bourceanu. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda
REDDET STRAFFE: Ole Söderberg med god strafferedning mot Alexandru Bourceanu. Foto: AP Photo/Vadim Ghirda Vis mer

Her kan du lese om helgas oddstips