Laserpenn brukt fra tribunene i Albania

Jarstein offer for laserlys.

LASER: Rune Almenning Jarstein var offer for en laserpenn fra tribunen i Tirana fredag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
LASER: Rune Almenning Jarstein var offer for en laserpenn fra tribunen i Tirana fredag kveld. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Forut for et av Albanias frispark i den første omgangen ble Rune Almenning Jarstein lyst på med en laserpenn fra tribunen i Tirana.

Frisparket hvor Jarstein fikk laseren i ansiktet førte riktignok ikke til scoring, men like fullt er dette distraherende for sisteskansen.

Det er ikke første gang tilskuere forsøker å forstyrre spillere på denne måten.

I 2010 ble Zlatan Ibrahimovic forsøk satt ut av spill med en laserpenn under oppgjøret mellom Inter og AC Milan.

Også José Mourinho har vært offer for denne typen pek tidligere. Episoden det her er snakk om fant sted da Real Madrid gjestet AC Milan i 2010 på samme arena som Zlatan spilte på da han ble belyst.

I 2011 var det lokaloppgjøret mellom Roma og Lazio som var arenaen for lysleken. Denne gangen gikk det så langt at Lazio ga episoden med laserpennen skylden for at de tapte kampen.

Cristiano Ronaldo har også fått førstehåndskjennskap med tribunerampen. Under en trening forut for landskampen mellom Portugal og Bosnia gjennomførte verdensstjernen store deler av treningen med lys i øynene.

SYNDEBUKK: Bildene avslører syndebukken blant publikum i Tirana. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
SYNDEBUKK: Bildene avslører syndebukken blant publikum i Tirana. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer