- Lass Fenomen skal rett i tet og bli der

Kristian Malmin har enorm seierstro i V65-5.

(Dagbladet.no): -Lass Fenomen er rask fra start og får fin fart fra posisjon midt bak bilen. Han er ikke avhengig av tet for å vinne, men det er korteste vei til mål. Jeg har god tro på at vi erobrer teten, og da skal mye være gjort. Hesten holder flott form for dagen, og jeg tror på en kjempesjanse, uttaler unge, fremadstormende Kristian Malmin til Dagbladet.no. Kristian Malmin kusker Lass Fenomen med stort hell. Sammen er ekvipasjen favoritter i V65-5.

-Hesten jeg ser i mot er News Wind. Vi har tapt for den på nyttårsaften, men da fikk Lass Fenomen et tungt løp. Denne gangen ser jeg bare kusken i mot, ler Kristian Malmin som også kan fortelle at Lass Fenomen besto veterinærsjekk etter siste start helt uten anmerkninger.

- Du kusker Norrøn Jenta i V65-4. Vinner du?

-Norrøn Jenta er ei trønderhoppe i bra form med fine meritter fra Leangen. Jeg har ikke kjørt henne før. Men vet hun er rask fra start og fryktelig speedig om hun får ligge på rulle i det lengste. Et spennende bekjentskap som jeg tror kan kapre en plass blant de tre, sier Kristian Malmin til Dagbladet.no. Dette oppsittet forteller også, at den unge kuskekometen er inne i varmen blandt de mest ettertraktede lånekuskene.

-Cinnamon i V65-3 som kjøres av Steinar Hammersborg står fint til. Han møter noen gode, men kan snuse på en trippelplass. Jeg tror det blir for tøft å gå helt til topps, avslutter Kristian Malmin om stallhesten til arbeidsgiver Trond Anderssen.


Andre H. Stensen med to prima vinnersjanser

Edel Therese Høiseth gikke runde på runde på skøytebanen for noen år siden. Nå satser hun isteden på flere runder, men lar en hest løp i stedet. Couldn\'t Careless har allerede vist fram et stort talent.

-Couldn\'t Careless har vist flott form i flere starter, men feilet sist i V75. Han er best i tet og er flink fra start. Fra et perfekt spor satser vi fremover direkte.

RETT TIL TET. Lass Fenomen skal ha teten og bli der til mål er passert. Foto: HESTEGUIDEN.COM
RETT TIL TET. Lass Fenomen skal ha teten og bli der til mål er passert. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Sjansene stiger om vi får teten, og da satser jeg på å lede hele veien i det første V65-løpet, forteller kusk Andre H. Stensen.


Kan vinne med Kjølstad Jo To

-Han har fine forutsetninger. Han er travsikker og rask fra start. Jeg tror og håper vi får teten i V65-4. Da kjører jeg der så lenge det går, røper Biri-kusken som ikke vil velge den ene fremfor den andre når Dagbladet.no spør om hvilken hest han har mest tro på av de to.

-Jeg har like stor tro på begge to, avslutter Andre H. Stensen.

EN TIL MED TOPPSJANSER. Andre Henning Stensen har to grunner til å smile bredt.