Lasse er frustrert

ALTA BADIA (Dagbladet): Lasse Kjus er kjempefrustrert. Over dårlige alpinbakker, dårlig svingteknikk og storslalåmplasseringer på side to av resultatlista. For det var i år han skulle vinne hele verdenscupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nittendeplassen i Alta Badias storslalåmrenn var ikke det Lasse hadde tenkt seg da sesongen startet. For alt så så bra ut denne gangen. Ingen plagsomme sjukeavbrekk i oppkjøringa, og de småforkjølelsene som har kommet, har stort sett blitt borte over natta.

Derfor skulle dette bli Lasses store sesong. Den altetende alpinisten skulle være i tet i alle grener. Så butter det i storslalåm - i likhet med resten av landslagsgutta.

I går ble Kjetil Aamodt beste nordmann med en tiendeplass - takket være en ny god andreomgang.

Lasse kom seg så vidt inn blant de 20. Og resten så finalen fra hotellrommet.

Sving-trøbbel

- Det er storslalåmen som er krise. Det er den jeg må jobbe kraftig med. I de andre grenene har jeg stort sett kontroll. Slalåmformen er til og med på vei oppover, sier Lasse til Dagbladet.

I Alta Badia ga han arrangørene det glatte lag for prepareringen av storslalåmløypa. Men han vet godt at det ikke er grunnen til nittendeplassen i går. For storslalåminnsatsen har ikke vært særlig mye bedre når forholdene har vært upåklagelige i andre renn denne sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer