Lasse er «sår i brystet»

ST. ANTON/OSLO: Lasse Kjus kjører ikke dagens utfortrening. Han er sår i brystet og ønsker å pleie helsa foran lørdagens utfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Kjus kjørte rolig ned utforløypa i går. Etter gjennomkjøringen sa Kjus at han var «frisk som en fisk».

Men i dag velger han altså å stå over den andre utfortreninga foran lørdagens VM-renn. Grunn: Han vil hvile kroppen, og spesielt ømfintelige lunger.

- Han valgte restitusjon i dag. Lasse var litt sår i luftveiene, sier presseattache Lars O. Bjørnland til Dagbladet.no.

Alpinguttas lege Ola Rønsen går mer i detalj om tilstanden for Lasses lunger.

- Lasse er litt mer sår i brystet i dag enn i går. Derfor står han over treninga, sier Rønsen.

Kjus var kraftig forkjølet tidligere i uka, og det kommer ikke som noen overraskelse på Rønsen at alpinisten i dag fikk en reaksjonen på tirsdagens Super G-renn.

- Dette blir en balansegang vi må ta fra gang til gang. Vi håper ikke dette går ut over utforen, sier Rønsen til Dagbladet.no.

Selv om Kjus ikke kjører dagens trening var han likevel på plass i utforløypa i dag tidlig. Kjus var med på besiktigelsen av løypa, som betegnes som vanskelig av utforeliten.

  • Dagens utfortrening starter klokka 12.00.

    (Dagbladet.no)

UTFOR:</B> Her suser Lasse Kjus inn til fjerdeplass i Super G tirsdag. I dag kom reaksjonen, og Lasse står over treninga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer