Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lasse Kjus boikotter VG

En svært forbannet Lasse Kjus har bestemt seg for å boikotte to av VGs medarbeidere i Vail. Årsaken er en sak avisa skrev om Lasses nye kjæreste.

- Jeg fikk en telefon fra Norge i dag som ikke var særlig morsom. På tre sider har VG skrevet at jeg har fått ny kjæreste uten at jeg er blitt kontaktet. Det gjorde meg veldig forbannet, og jeg vil ikke ha noe mer med Roy Freddy Andersen eller Bjørn Delebekk å gjøre under dette mesterskapet.

Slik innledet Lasse Kjus det som skulle være den siste offisielle pressekonferansen med utforlaget før morgendagens renn. VGs menn forlot lokalet etter denne kraftsalven fra gullvinneren:

- Dersom noen av de to fra VG er i nærheten kommer ikke jeg til å svare på noen spørsmål her i Vail eller Beaver Creek i resten av mesterskapet, sa Kjus.

- Jeg vet ikke hvordan denne saken kommer til å virke inn på meg, men jeg mister i hvert fall ikke lysten til å stå på ski, selv om jeg er veldig forbannet akkurat nå, sier Kjus.

Han påsto at saken VG hadde skrevet ikke hadde noen rot i virkelighetens verden, men sa at han nok ikke ville ha så store problemer med å komme over den.

Skipresident Jan Jensen oppfordrer VG og Kjus til å løse problemet mellom partene.

- Først og fremst må jeg snakke med Lasse, men jeg vil også oppfordre VG til å komme med innspill slik at denne floken kan bli løst, sier Jensen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media