Lasse Kjus: Ikke god nok

PARK CITY (NTB): Lasse Kjus kom aldri til mål i førsteomgangen i slalåmrennet i Park City i dag. Akkurat som i torsdagens storslalåm kjørte han ut, og etterpå slo han fast at han ikke er god nok.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det er helt uinteressant hva som skjedde. Når jeg kjører ut er jeg rett og slett ikke god nok, sa en småirritert Lasse Kjus til NTB etter dagens innsats.

Han kom seg gjennom det isete partiet i løypa, men fikk problemer i det han kom ut på det siste flate partiet inn mot mål. Han kom litt bakpå inn i en port og klarte ikke å finne riktig tyngdepunkt igjen.

- Jeg kjørte ikke bra før jeg gikk ut heller, så dette er ikke noe å skrive om, sa Lasse Kjus og forsvant tilbake til det norske hotellet.

Dårlig start

Lasse Kjus, som var sammenlagt verdenscupvinner for to sesonger siden, har fått en så dårlig start på sesongen som vel mulig. Han kjørte inn til en svak 19. plass i verdenscupåpningen i storslalåm i Tignes for en snau måned siden. I de to rennene som foreløpig er avviklet i Park City har han kjørt ut i begge.

Ikke rart at han føler seg noe usikker, særlig ettersom erkerivalen Kjetil André Aamodt kjører som en mester. I motsetning til Kjus har han virkelig hatt en knallstart i år.

I slalåmrennet i Park City i dag var det ved siden av Kjus bare Åne Sæter av de norske kjørerne som ikke klarte å komme med til finaleomgangen. Også Sæter kjørte ut. Det skjedde etter bare noen få porter i det isete partiet på toppen av traseen i OL-bakken som skal brukes om fire år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer