Lasse skremte Maier

VAL D'ISHRE (Dagbladet): Den suverene alpinkongen Hermann Maier frykter Lasse Kjus i kampen om sammenlagtseieren i verdenscupen. - Jeg har endelig kommet ut av tåka, sier Lasse selv etter ny pallplass i Val d'Ishre.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Lasse blir veldig farlig i år, sier Maier til Dagbladet.

Og den suverene østerrikeren tenker ikke bare på Lasses comeback-helg i Val d'Ishre, der nordmannen ordnet utforseier lørdag og tredjeplass i super-G i går.

- Jeg er ikke overrasket over at Lasse har vært god disse dagene. Han kjørte også veldig bra i super-G i Aspen forrige måned, sier Maier, som feilet fullstendig i lørdagens renn og ble nummer 36.

Suveren igjen

Men i går fant Maier fram det nådeløse blikket igjen og vant super-G med et drøyt sekund.

- Jo, i dag var jeg uslåelig, innrømmer han. Maier tror likevel han får tøffere konkurranse om seieren i verdenscupen sammenlagt enn han fikk sist vinter. Blant annet fordi Lasse Kjus er kommet ut av den frustrerende tåka han var pakket inn i for ett år siden.

- Jeg har det mye bedre nå, sier Kjus.

Men til tross for at han forsynte seg grovt av både penge- og poengpotten i helga, vil ikke Lasse snakke høyt om sammenlagtseier i verdenscupen. - Jeg har et stykke igjen til formtoppen. Og husk at de jeg kjemper mot, er på pallen stort sett hver gang, sier Kjus til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer