Låst inne på hotell

Coronarammet Alexander Stöckl er eneste gjest på hotellet i Tyskland. Men reglene sier at han verken kan gå ut av rommet eller lufte seg på gårdsplassen utenfor. - Jeg mener det er litt overdrevent, sier hopptreneren.

ISOLERT: Alexander Stöckl. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
ISOLERT: Alexander Stöckl. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det går egentlig greit. Heldigvis har jeg litt å gjøre. Det er som å være på et hjemmekontor, uten mulighet til å komme seg ut.

Det sier landslagstrener Alexander Stöckl (47) til Dagbladet. Søndag ble det kjent at han hadde fått deltavarianten av corona. Det skjedde mens hopperne deltok under verdenscuprennene i Klingenthal i Tyskland.

Stöckl ble umiddelbart isolert fra resten av troppen. Deretter flyttet han til et annet hotell i de østtyske skoger - nærmere bestemt Waldhotel Vogtland.

Stöckl er eneste gjest på hotellet han anslår har plass til 150 gjester. Hotellet er i utgangspunktet stengt, men eieren er også sjefen for organisasjonskomiteen i Klingenthal. Selv om det er null personer i nærheten, er Stöckl innestengt på rommet hele tida. Han får litt luft på en balkong som tilhører rommet.

- Jeg har ikke lov til å gå ut. Det er sånn de tyske reglene er. Jeg mener det er litt overdrevent. Hotellet ligger midt i skogen, det er derfor det heter Waldhotel. Hvis jeg hadde gått ut, hadde jeg ikke møtt et menneske, forteller han.

Men regler er regler. Og som en profilert hopptrener kan jungeltelegrafen fort gå hvis du begynner å lage dine egne regler.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer