- Latterlig at jeg stjal over- skriftene fra Berbatov

Men sir Alex opprettholder Torres-kritikken.

SKUESPILL? Selv om sir Alex Ferguson ikke vil ha det på seg at han har kalt Fernando Torres en juktemaker, mener skotten fortsatt at Liverpool-spissen utnyttet situasjonen da han ble felt. Foto: ROBIN PARKER/EPA/FOTOSPORTS
SKUESPILL? Selv om sir Alex Ferguson ikke vil ha det på seg at han har kalt Fernando Torres en juktemaker, mener skotten fortsatt at Liverpool-spissen utnyttet situasjonen da han ble felt. Foto: ROBIN PARKER/EPA/FOTOSPORTSVis mer

|||(Dagbladet): Dimitar Berbatov scoret tre mot Liverpool forrige helg. Sir Alex Ferguson var derfor svært overrasket da han åpnet avisene dagen etter.

I stedet for Berba-overskrifter overalt, oppdaget skotten at han selv var i fokus - med beskyldninger om at Fernando Torres er en juksemaker.

Fergie ble rasende.

Boikott Derfor boikottet han i går den vanlige presskonferansen alle Premier League-klubber holder fredager før helgas runde. I stedet ga han bare intervju til klubbens egen tv-kanal og radiorettighetsholder Key103.

- Du skulle tro at Berbatov ville stjele overskriftene, men det var i stedet jeg som sa at Torres er en juksemaker. Det er latterlig, sier Ferguson ifølge Press Association.

Han hadde ingen klager på straffesparket der spanjolen ble meid ned av Johnny Evans, men derimot på frisparksituasjonen noen minutter senere, der Torres ble dratt ned av John O'Shea.

Slik ble Ferguson sitert etter kampen:

- Jeg har sett situasjonen igjen. Fernando Torres overdrev noe voldsomt. Det er ingen tvil om at han forsøkte å få motspilleren utvist.

Fortsatt kritisk Selv om han ble så rasende at han ikke ville møte pressen denne uka, står han fortsatt på meningsinnholdet sitt.

- Jeg synes at han (Torres) gjorde det meste ut av det. Men det er ikke det samme som å si at han er en juksemaker, sier sir Alex.

Manchester United spiller borte mot Bolton på søndag, mens kriserammede Liverpool møter Sunderland på eget gress i ettermiddag.

De helrøde ligger så vidt over streken, etter en bortimot helsvart start på sesongen. Fem poeng på fem kamper er langt unna godkjent og i midtuka ble de slått ut av ligacupen av lille Northampton.

OVERSKRIFTER: Sir Alex Ferguson hadde regnet med at det ville være Dimitar Berbatov-fokus etter seieren mot Liverpool. Foto. JON SUPER/AP
OVERSKRIFTER: Sir Alex Ferguson hadde regnet med at det ville være Dimitar Berbatov-fokus etter seieren mot Liverpool. Foto. JON SUPER/AP Vis mer