- Latterlig!

David Beckham ler av avishistorien om at han har vært utro mot Victoria.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det er den britiske søndagsavisa News of The World som bringer historien om Beckhams angivelige eventyr med Rebecca Loos. Loos arbeidet for rådgivergruppen SFX som Beckhams personlige assistent da han flyttet til Madrid i fjor.

Allerede i september ble det tatt bilder av Beckham og Loos på en nattklubb i Madrid. I dag skriver News og The World at paret hoppet til køys sammen 90 minutter etter at bildet ble tatt.

Victoria «Posh» Beckham bodde i London, og skal ikke ha satt spesielt pris på bildet.

Beckham lar seg imidlertid ikke skremme av den stoppeklokke-presise avsløringen, og sier via sin agent Caroline McAteer at han synes historien er «latterlig», melder Ananova.com.

- I løpet av de siste månedene har jeg blitt vant til å lese mer og mer latterlige historier om mitt privatliv. Det som dukket opp i morges er bare ytterlig et eksempel, sier Beckham i en pressemelding.

Han fremholder at han er og blir en familiemann.

- Sannheten er at jeg er veldig lykkelig gift, jeg har en vidunderlig kone og to veldig spesielle barn. Det er ingenting noen tredjepart kan gjøre for å endre på det.

FAMILIEMANN:</B> Uansett hvor rar hatt Victoria måtte ha på seg - David Beckham insisterer på at hun er den eneste kvinnen for ham.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer