- Latterlig

Linn Svahn (21) får støtte av den svenske sjefen Anders Byström etter norsk kritikk.

RASER ETTER DETTE: Lotta Udnes Weng var sint etter sprinten - på grunn av denne heldelsen. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det ble store diskusjoner etter at Lotta Udnes Weng følte seg hindret av Linn Svahn på oppløpet i Falun forrige helg. FIS' renndirektør Pierre Mignerey mener at Svahn ikke gjorde noe galt, mens det fra norsk hold ble gitt stor støtte til Udnes Weng.

Linn Svahn måtte også svare på påstander om hjemmedømming, noe blant annet TV 2-ekspert Petter Skinstad tok opp på Twitter.

- Lar man ting passere så blir det mer og mer. Det er viktig at vi håndterer reglene ordentlig framover, utbrøt NRKs Torgeir Bjørn.

Langrennssjef Espen Bjervig støttet også Udnes Weng. Han hadde blant annet en diskusjon med Mignerey etter situasjonen i Falun. Den samtalen, og andre episoder i det siste, førte til at FIS nå kaller inn til et møte etter sesongen.

- Latterlig

Den svenske landslagssjefen Anders Byström har bitt seg merke i den norske kritikken. I går slo han tilbake overfor Aftonbladet.

- De snakker om hjemmedømming, men det er latterlig. Så profesjonelle regner jeg med at juryen er. Det er internasjonale dommere. Det ser ut som at de leter etter feil i Norge. Vi har et elsk-hat-forhold. Det er kult at det er litt temperatur, sier Byström til den svenske avisa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer