Latterliggjør United-spiller

Roy Keane fikk Sky Sports fotballeksperter til å le da han snakket om United og Christian Eriksen.

NEI TIL ERIKSEN: Roy Keane mener ikke at Christian Eriksen vil gjøre Manchester United til et bedre lag. Foto: James Crombie / INPHO / REX / NTB Scanpix
NEI TIL ERIKSEN: Roy Keane mener ikke at Christian Eriksen vil gjøre Manchester United til et bedre lag. Foto: James Crombie / INPHO / REX / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United fikk en etterlengtet seier i Premier League, da de slo Norwich 3-1. Det var de røde djevlenes første borteseier i Premier League siden februar. I tillegg var det deres første seier i Premier League siden de slo Leicester på Old Trafford i september.

Men ting har altså ikke gått smertefritt for United denne sesongen, og de røde djevlene ligger i dag på sjuendeplass i ligaen.

Under kampen mot Norwich satt flere meriterte fotballeksperter i Sky Sports' studio - blant annet Roy Keane og Gary Neville, som var viktige spillere i Uniteds storhetstid på 90-tallet og tidlig 2000-tallet.

Foreslår Eriksen til United

I studio etter kampen diskuterte ekspertene om Eriksen ville løftet dagens United-lag. Midtbanespilleren fra Tottenham har nemlig en kontrakt som går ut sommeren 2020, og alt tyder på at han ikke skriver en ny kontrakt.

Neville er blant ekspertene som mener at dansken ville gjort Solskjærs United til et bedre lag.

- United ville hentet ham uten å nøle. Jeg tror han ville ha forbedret dem, sier Neville til Sky Sports.

KAMPDAG: Utenfor Old Trafford venter fansen spent på å se storoppgjøret mellom Manchester United og Liverpool. Video: Christian Monge / Dagbladet Vis mer

Eriksen har slitt noe med spilletida i høst. Han har vært en del inn og ut av laget, og han har hatt en langt mindre viktigere rolle denne sesongen sammenliknet med tidligere.

Også Neville innrømmet at Eriksen ikke har vært helt seg selv for Tottenham, men han tror at det endrer seg raskt så lenge han signerer for en ny klubb.

Latterliggjør midtbanespiller

Men Nevilles tidligere lagkamerat, Roy Keane, er av en annen oppfatning når det gjelder Tottenham-spilleren. Han er ikke like sikker på om han vil styrke United dersom de skulle klare å signere ham.

Keane sier at han ikke ville signert Eriksen selv.

- Ikke hvis jeg var manageren til Manchester United. Jeg tror han vil gå gratis, men jeg tror ikke han vil forbedre slike lag (som United), og det er en nøkkel for å ta innpå de andre lagene, sier Keane.

Fra før av har United spillere som Scott McTominay, Andreas Pereira, Paul Pogba, Fred, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic og James Garner som har hatt en rolle sentralt i banen i Solskjærs lag.

Men Roy Keane mener likevel at Eriksen ikke vil forsterke dagens stall. I tillegg kommer den tidligere United-kapteinen med et stikk til en av dagens midtbanespillere i klubben.

- Han (Eriksen) kommer ikke til å gjøre Manchester United bedre, men når det er sagt, så signerte de Fred, sier Keane, og sikter til at Fred har floppet i klubben og at han ikke burde blitt signert. Brasilianeren kom til klubben for rundt en halv milliard kroner.

Svaret fikk ekspertene i studio til å le, mens Neville forsøkte å holde tilbake latteren da han hørte Keanes svar.

Fred har likevel spilt en del så langt for United, men forklaringen kan være at Paul Pogba er skadet, og derfor er Fred vikar på midtbanen inntil videre.

Det virker som om United er lystne på å signere en spiller eller to for å forsterke laget til Solskjær. Spillere som nevnte Eriksen og Leicesters James Maddison nevnes som hete kandidater til å forsterke midtbanen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer