eFootball 2022

Latterliggjøres

Det nye fotballspillet eFootball 2022, som tidligere het PES, latterliggjøres på sosiale medier etter bisarre «spillerfjes».

NYTT SPILL: Torsdag kom den nye versjonen av eFootball. Foto: Rafael Henrique / SOPA Images / Shutterstock
NYTT SPILL: Torsdag kom den nye versjonen av eFootball. Foto: Rafael Henrique / SOPA Images / Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uka kom den nyeste versjonen av fotballspillet FIFA ut. Torsdag var det PES, nå kalt eFootball, som ble tilgjengelig for videospill-brukere verden over.

PES har i en årrekke ligget i skyggen av FIFA, men har likevel millioner av brukere verden over. Nå blir det spennende å se om de holder seg lojale, og ikke bytter til «storebror», FIFA.

Spillet blir nemlig latterliggjort på sosiale medier for bisarre og spesiell «spilleransikt»

En Twitter-bruker har lagt igjen et skjermbilde av ansiktene til Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på sin konto, med teksten:

- Si at dette er kødd?

Ifølge nettstedet NME, er spillet rangert som det verste noensinne på spillplattformen Steam. Av over 11 000 spilleranmeldelser skal bare 9 prosent være positive.

Den spanske avisa Marca, skriver at spillet også skal ha en haug med programmeringsfeil, som skaper bisarre bevegelser og scener.

En annen skriver på Twitter:

- Takk for å ha ødelagt spillet mitt @play_eFootball.

I en uttalelse fra eFootball, skriver de at de er lei seg for tilbakemeldingene etter lanseringen, og at de jobber på spreng for å fikse opp i feilene. Videre står det at de jobber på spreng med å få til en oppdatering i løpet av oktober.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer