Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lattermildt comeback

Nottingham- Chelsea 1- 3. Tore André Flo skulle krone comebacket med å heade ballen kontrollert over det Flo trodde var en utrusende Forest-keeper Dave Beasant. Det endte med at han ble ledd ut av lagkameratene.

- Jeg var sikker på at Beasant kom ut fra streken, men da han ble stående, så det ganske komisk ut. Han kunne lagt seg ned og tatt en sigar før ballen nådde henda hans, ler Tore André.

- Det var rett og slett flaut, men de andre bare lo, sier Flo om episoden på overtid.

Stryningen var en glad mann i går. Sju uker etter at han gikk skadd ut av cupoppgjøret mot Oldham var han tilbake i den blå trøya. Én halvtime før slutt sendte Gianluca Vialli sin norske superspiss ut blant «skogvokterne» fra Nottingham.

Forarbeid til 3-1

Sjøl er han brukbart fornøyd med årets første Premier League-minutter. Han markerte seg raskt etter at han tok plassen til Gianfranco Zola i Chelsea-angrepet. Sju minutter før slutt fyrte han av et skudd fra 16 meter, keeper Beasant klarte ikke holde skuddet og Bjarne Goldbæk satte inn returen.

- Det er veldig godt å være i gang igjen. Jeg har noe å gå på, men fikk vel til noe, oppsummerer Flo.

Humøret er på topp - både hos nordmannen og i resten av Chelsea-stallen. Flo-comeback og tre poeng feires med discomusikk i spillerbussen på vei hjem til London.

- Vi spiller ikke veldig godt for tida, men plukker likevel poeng. Det er betryggende, sier Tore André.

Liverpool neste

Neste helg fortsetter titteljakten hjemme mot Liverpool. Da håper Flo på startplass og tre nye poeng.

- Den spilletida jeg fikk i dag, var helt ideelt. Jeg fikk føling med tempoet, og nå går det bare framover, mener han.

Det siste er dårlig nytt for Vålerenga. Vialli innrømmer at Chelseas angrepsrytme har lidd uten Flo på banen. 4. mars kommer Oslo-gutta på besøk til Stamford Bridge.

- Den kampen har jeg ikke tenkt på ennå, men det blir kjekt å spille mot et norsk lag, sier Tore André.

  • Flo har fått en ny sterk spisskonkurrent i Chelsea. Finske Mikael Forssel (17) scoret London-lagets første mål allerede etter seks minutter mot Forest. Danmarks Bjarne Goldbæk gjorde dagen helnordisk med en fulltreffer i hver omgang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media