Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laudrup henter tidligere Liverpool-spiss til Swansea

Forsterker angrepet.

TIL SWANSEA: David Ngog er klar for Swansea. Dette bildet er fra tida som Liverpool-spiller i 2010. Foto: AP Photo/Tim Hales
TIL SWANSEA: David Ngog er klar for Swansea. Dette bildet er fra tida som Liverpool-spiller i 2010. Foto: AP Photo/Tim Hales Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den tidligere franske Liverpool-angriperen David N'Gog er klar for Michael Laudrups Swansea. Han har kontrakt med klubben fram til sommeren.

Det er Swansea selv som skriver på hjemmesiden sin at N'Gog som kommer fra Bolton, er klar. Han hadde en avtale med Bolton som gikk ut etter denne sesongen, men for en sum som ikke er kjent, har Swansea overtatt rettighetene for franskmannen.

Det har vært et problem for Swansea å score denne sesongen, men nå skal spissen som måler 1,90 meter på strømpelesten forsøke å forandre på det.

24 år gamle N'Gog har mange ungdomslandskamper på merittlisten sin. Han har også spilt seniorkamper for Paris St. Germain, der han debuterte som 17-åringen.

(NTB)


Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!