Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laudrup knyttes til Real Madrid

Har spilt der selv.

Danmarks beste fotballspiller gjennom tidene, Michael Laudrup, er på vei til å bli tilbudt jobben som trener i verdens mektigste fotballklubb, Real Madrid.

– Real Madrid er noe ekstraordinært. Alle spillere har en drøm om utlandet. Det har trenere også. I mitt tilfelle er jeg i en meget heldig situasjon: Det behøver ikke å bli en drøm. Det kunne vært en realitet for ett eller to år siden. For meg er det ikke et spørsmål om en drøm, men når det blir virkelighet, forteller han til Jyllands-Posten.

Danskens navn er kommet opp flere ganger. Og han innrømmer nå at det stormer rundt ham som person.

– Det er dukket opp noen ting det siste døgnet som ikke har gjort det mer stille omkring meg. Mer kan jeg ikke si. Jeg har ikke snakket med dem, men det er normalt at de forskjellige kandidaturer henger seg opp på en trener, sa han etter ligakampen søndag.

Nå sist da verdensmester i rally, Carlos Sainz, og entreprenøren Juan Miguel Villar Mir offentliggjorde sitt felleskandidatur til presidentjobben i klubben.

De to nevnte at de ønsket en ung trener som kjenner klubben og som har en spektakulær fotballfilosofi.

Presidenten i Real Madrid velges av klubbens 80.000 medlemmer 2. juli.

Michael Laudrup spilte to sesonger for Real Madrid i 1994-1996 og vant ett mesterskap. Han går for å være en av klubbens større profiler i nyere tid.

Laudrup knyttes til Real Madrid

(ANB)

REAL MADRID-TRENER? Michael Laudrup kobles til «den kongelige klubb».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling