Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laudrup skal ha fått sparken over e-post

- Jeg ble veldig forvirret.

SPARKET: Michael Laudrup fikk sparken i Premier League-klubben Swansea i januar. Han skal ha fått sparken over e-post, sier han til Wales Online. Foto: AP Photo/Jon Super
SPARKET: Michael Laudrup fikk sparken i Premier League-klubben Swansea i januar. Han skal ha fått sparken over e-post, sier han til Wales Online. Foto: AP Photo/Jon Super Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Laudrup møtte tirsdag pressen for første gang etter at han fikk sparken fra jobben som manager i Premier League-klubben Swansea.

Der fortalte dansken at avskjeden kom som et sjokk, og at han hadde hatt et møte med ledelsen noen timer før han ble sparket. Der fikk han beskjed om at de ville han skulle gjøre endringer i trenerteamet, men Laudrup fikk inntrykk av at jobben var trygg.

- Noen timer senere fikk jeg en epost der det sto at jeg var sparket på grunn av kontraktsbrudd. Jeg ble veldig forvirret og ringte for å spørre hva bruddene gjaldt. Det kunne de ikke svare på, og da sa kona mi at det allerede sto på internett at jeg var sparket, sa Laudrup på pressekonferansen ifølge avisen Wales Online.

Vant ligacupen I Laudrups første sesong som Swansea-manager endte klubben på 9.-plass i Premier League. De overrasket også stort ved å vinne ligacupen. Det var klubbens første trofé bortsett fra cupseirer i walisisk fotball og ligagull i lavere divisjoner.

- Ordet historisk har blitt brukt om den sesongen, sa den danske treneren.

Ryktene om at Laudrups jobb var utrygg begynte allerede i fjor sommer, men 49-åringen sier han ikke hadde planer om å forlate klubben.

- I fjor sommer ga jeg klubbformannen (Huw Jenkins) en liste over spillere jeg ville ha til klubben. Av en eller annen grunn kom ingen av disse spillerne inn, fortalte Laudrup tirsdag.

Fått støttemeldinger Han ville ikke svare på om Wilfried Bony, som ble Swanseas dyreste spiller gjennom tidene i fjor sommer, var en spiller han ville ha.

- Jeg vil ikke sitte her og snakke om spillerne, for jeg tenker fortsatt på dem som mine spillere.

Dansken fortalte også at han har fått støttemeldinger fra flere av spillerne i klubben etter at han fikk sparken.

- Hva de har sagt er mellom dem og meg, sa han.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!