KOLLIDERTE: Hugo Lloris bokset ballen unna faresonen, samtidig som han dundret inn i en oppofrende Michu. Spanjolen tok telling umiddelbart, men dommer Mike Dean tillot Tottenham å kontre. Foto: (AP Photo/Alastair Grant)
KOLLIDERTE: Hugo Lloris bokset ballen unna faresonen, samtidig som han dundret inn i en oppofrende Michu. Spanjolen tok telling umiddelbart, men dommer Mike Dean tillot Tottenham å kontre. Foto: (AP Photo/Alastair Grant)Vis mer

Laudrup slakter dommeren etter Michu-skade

Frikjenner keeper Lloris.

Michael Laudrup mener dommer Mike Dean ikke beskyttet spillerne nok under søndagens kamp mellom hans Swansea og Tottenham.

På overtid i kampen gikk Swanseas Michu i en duell med Tottenham-keeper Hugo Lloris. Førstnevnte gikk i bakken og ble liggende. På dette tidspunktet mener Laudrup at dommerne burde ha stoppet kampen ettersom det var tydelig at spanske Michu hadde en hodeskade.

- Jeg mener ikke at det burde vært frispark eller straffe, men når noen går i bakken på den måten, med en hodeskade, så er det bare for dommerne å blåse med en gang, sier han ifølge Sky Sports.

Til tross for at det umiddelbart så alvorlig ut, kom den spanske storscoreren seg på beina igjen uten store skader.

- Det ser ut til å ha gått bra. Heldigvis var det ikke alvorlig, så det er jeg glad for. Men jeg er fortsatt rasende etter den avgjørelsen, sier Laudrup.

Også Lloris selv synes situasjonen var stygg og var lenge redd for at han hadde skadet spanjolen.

- Han kom seg opp og var mer skremt enn skadd. Jeg spurte ham flere ganger om det gikk bra, og han bekreftet det, sa Lloris.

Swansea tapte kampen 0-1 og ligger på 10.-plass i den engelske eliteserien.

(NTB)