Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laudrup tapte i Swansea-debuten

Colorado Rapids vant 2-1 i USA.

TAP I USA: Swanseas nye manager, danske Michael Laudrup, måtte se laget sitt slått i hans første kamp på benken. Foto: Andy Lloyd, PA Wire / AP / NTB scanpix
TAP I USA: Swanseas nye manager, danske Michael Laudrup, måtte se laget sitt slått i hans første kamp på benken. Foto: Andy Lloyd, PA Wire / AP / NTB scanpix Vis mer

Michael Laudrup debuterte som manager for Swansea med tap. Dansken er ny i managerstolen i den engelske eliteserieklubben.

Andre Akban ga Colorado Rapids ledelsen allerede etter fire minutters på en heading. Ti minutter senere la Kamani Hill på til 2-0 etter et langskudd. I 2. omgang skjerpet Swansea seg, og klubben fra Wales reduserte da Jonathan de Guzman skrudde et frispark i mål.

Guzman ble hentet til klubben av Laudrup, som også hadde Guzman i troppen da han var manager i spanske Mallorca. Swansea var nær utligning på tampen av oppgjøret.

Kampen mot Colorado Rapids var lagets første på USA-turneen.

Swansea seriedebuterer borte mot Queens Park Rangers 18. august.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media