Lauritzen trekker seg som Thor-toastmaster

Vil heller danse for TV 2.

Dag Otto Lauritzen velger dans på TV 2 framfor toastmasterjobben i Thor Hushovds bryllup. Dag Erik Pedersen går inn som ny toastmaster.

Allerede under Tour de France i sommer ble Lauritzen spurt om han ville ta jobben som toastmaster i bryllupet til Hushovd. Han svarte ja, selv om han allerede da visste at han skulle danse på TV 2.

- Jeg hadde litt dårlig samvittighet for dobbeltbookingen, men under Touren ville jeg ikke fortelle Hushovd om planene mine, for jeg var redd det kunne gå ut over konsentrasjonen hans, sier Dag Otto Lauritzen til Fædrelandsvennen.

Hushovd tar det hele med stor ro og sier han er litt imponert over Lauritzen på dansegulvet, men mener fortsatt at den tidligere proffen er best på sykkelsetet.

Bryllupet til Thor Hushovd og Susanne Haaheim står i Grimstad lørdag. Fædrelandsvennen skriver at ryktene kan fortelle at en annen tidligere sykkelproff, Dag Erik Pedersen, har sagt seg villig til å stille som toastmaster.

(NTB)

GODE VENNER: Dag Otto Lauritzen kan ikke vær toastmaster for Thor Hushovd - det krasjer med TV 2-programmet «Skal vi danse».