INGEN GODE FØLELSER: Ceilia Brækhus (t.v.) ble ført bort etter fotoseansen med Mikaela Laurén. I bakgrunnen tungvektsbokser Simen Nysæther. Foto: NTB scanpix
INGEN GODE FØLELSER: Ceilia Brækhus (t.v.) ble ført bort etter fotoseansen med Mikaela Laurén. I bakgrunnen tungvektsbokser Simen Nysæther. Foto: NTB scanpixVis mer

Cecilia Brækhus vs. Mikaela Laurén

Laurén gikk rett i strupen på Brækhus. - Hun er en falsk person og opptrer som en diva

To boksere som ikke liker hverandre.

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): - Nå er det på tide å gjøre opp. Jeg er lei av snakket hennes, sa Cecilia Brækhus på pressekonferansen onsdag ettermiddag.

Mikaela Laurén protesterte på at hun hadde snakket seg til en kamp.

- Jeg er også verdensmester i min vektklasse. Jeg har ingen respekt for Cecilia Brækhus som person. Hun er falsk og opptrer som en diva. Det har jeg fra flere norske boksere.

Hun fortsatte:

- Jeg har respekt for henne som bokser, men på ingen måte som person. Måten hun oppfører seg på med en arroganse hun har vist ved mange anledninger er helt forkastelig.

- Man kan ikke bli likt av alle. Sånn er det bare. Det er greit at vi får gjøre opp i ringen. Vi er klare for å gjøre opp 21. oktober i Stokke.

- Beltene spiller ingen rolle. Jeg gleder meg til å gå inn i ringen mot Cecilia Brækhus. Hun har stagnert som bokser. Det skal jeg bevise, sa Laurén.

De to stilte opp til fotografering. Men etter at blitzregnet hadde lagt seg, sto de to igjen og stirret olmt mot hverandre.

Her er det ingen gode relasjoner.