Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Laursen vil til Spurs

AC Milan-stopper Martin Laursen kan bli leid ut til Tottenham neste sesong. Dansken er positiv til et år i London.

25 år gamle Martin Laursen har ikke klart å etablere seg i førsteelleveren til AC Milan. Kanskje ikke så rart, når konkurrentene heter Nesta, Maldini, Costacurta, Chamot, Simic og Roque Junior.

Ifølge EkstraBladet har Milan tilbudt Tottenham å leie en av de to unge midtstopperne - Laursen eller Roque Junior - neste sesong. Ifølge den danske avisas engelske kilder vil Spurs-manager Glenn Hoddle helst ha Laursen.

Og den danske landslagsstopperen kan godt tenke seg et år i Tottenham:

- Det er en god mulighet for en ettårig leieavtale fra i sommer. Helt sikkert. Tottenham har vist interesse for meg gjennom meget lang tid, og det teller absolutt på den positive siden, sier han.

Selv om Tottenham ikke er med og kjemper om tittelen, er Laursen fornøyd med at de alltid er med på øverste del av tabellen. Dessuten er landet og byen lokkende:

- Jeg har alltid villet prøve meg i Premier League, og et år i en spennende by som London høres heller ikke så verst ut, sier Laursen.

Laursen sier han ikke ønsker enda et år med lite spilletid. Costacurta er ikke med neste sesong, og Maldini er enda et år eldre. Men fortsatt vil konkurranse være hard, noe som blant annet kan gå ut over plassen på landslaget. Danmark-trener Morten Olsen har allerede advart Laursen.

- Først og fremst er jeg glad for at Morten interesserer seg så mye for min situasjon, fordi jeg er viktig for landslaget. Men det er enda viktigere for meg å få spille fast, sier Martin Laursen.

VIL LÅNES UT: Martin Laursen spilte en sjelden førstelagskamp mot Real Madrid forrige uke. Her langer han ut foran Francisco Pavon.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling