Lave lønninger gjør at Seahawks kan bryte årelang Super Bowl-forbannelse

NFL-sesongen starter i natt.

NUMMER ÉN: Seattle Seahawks' quarterback Russell Wilson holder Lombardi-trofeet etter å ha vunner Super Bowl XLVIII i februar. Foto: AP Photo/Julio Cortez/NTB Scanpix
NUMMER ÉN: Seattle Seahawks' quarterback Russell Wilson holder Lombardi-trofeet etter å ha vunner Super Bowl XLVIII i februar. Foto: AP Photo/Julio Cortez/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Seattle Seahawks knuste motstander Denver Broncos i det mange kaller tidenes mest sjokkerende Super Bowl for sju måneder siden. Laget fra nordvest beviste dermed én av de mest brukte NFL-flosklene: «Angrepsspill vinner kanskje kamper, men det er forsvaret som gjør at du vinner mesterskap.»

- Kort oppsummert er dette den mest komplette forestillingen jeg har sett i en Super Bowl noen sinne, var dommen fra ekspert Arnstein Friling i Viasat-studio den gangen. 

Men samtidig som Russell Wilson, Marshawn Lynch, Richard Sherman og de andre fra Washington-klubben feiret med Vince Lombardi-trofeet, begynte mange å tenke at én ting er sikkert:

Seahawks vinner ikke Super Bowl i 2015.  Holder lønna nede Overtroiske amerikanere har nemlig mange forbannelser knyttet til favorittidretten sin. Noen eksempler inkluderer:

• Spilleren som er på omslaget til NFL-spillet Madden gjør det alltid dårlig den påfølgende sesongen.• Aldri har det skjedd at et lag har vunnet Super Bowl på sin egen hjemmebane.• Spillere som deltar i suppereklamer (!) på TV blir ofte rammet av skader og suspensjoner. • Den tapende finalisten i Super Bowl gjør det elende året etter. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer