Lavrans Solli usikker på videre svømmekarriere: - Hadde jeg ikke fått modelljobber, ville det vært lettere

Har byttet ut svømmebriller med modellkarriere.

MODELL: Lavrans Solli, som ble nummer seks i VM på 50 meter rygg i Russland, jobber for tiden som modell i Milano. Han sier det er svært vanskelig å gi helt slipp på svømmingen, men påpeker at det er modelljobbing han konsentrerer seg om akkurat nå. Foto: JESSICA GOW / NTB scanpix
MODELL: Lavrans Solli, som ble nummer seks i VM på 50 meter rygg i Russland, jobber for tiden som modell i Milano. Han sier det er svært vanskelig å gi helt slipp på svømmingen, men påpeker at det er modelljobbing han konsentrerer seg om akkurat nå. Foto: JESSICA GOW / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lavrans Solli vinket i februar farvel til OL i Rio etter sykdom og mangel på motivasjon. 24-åringen håpet å være tilbake i svømmebassenget under VM i desember, men har byttet ut svømmebriller med modellkarriere.

Solli, som ble nummer seks i VM på 50 meter rygg i Russland, jobber for tiden som modell i Milano. Han sier det er svært vanskelig å gi helt slipp på svømmingen, men påpeker at det er modelljobbing han konsentrerer seg om akkurat nå.

Søndag går finalen i VM på 50 meter rygg. Der kunne Solli vært om han var tilbake i bassenget. Det er han ikke, og han vet heller ikke om han noen gang kommer tilbake.

- Jeg hadde håpet å ha et godt svar, men jeg har egentlig kommet fram til at jeg skal holde meg i gang, men at det er modelljobbing som er hovedprioritet, forteller han til NTB.

Stor del av livet

24-åringen har i år hatt sommerferie for første gang på seks år og tilbrakt mye tid med familien.

- Jeg har prøvd å komme meg litt bort fra svømmingen, men den har vært en så stor del av livet mitt så det er vanskelig å gi helt slipp, forteller han fra Milano.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer