Lazio-duo utestengt i tre kamper

For aggressiv oppførsel.

Lazios keeper Federico Marchetti og forsvarer Andre Dias fra Brasil er utestengt i tre kamper for aggressiv oppførsel i kampen mot Udinese.

Lazio tapte 2-0, og de to spillerne var involvert i en merkelig og bisarr hendelse på overtid, da Lazio stoppet å spille og lot Udinese-innbytter Roberto Pereyra score sitt lags andre mål.

Dias mente han hadde hørt dommeren blåse, og etter scoringen fikk han rødt kort for sine ville protester.

At de to spillerne ikke får spille de tre neste kampene, kommer til å gjøre det mer problematisk for Lazio å sikre tredjeplassen i Serie A, en plassering som gir rett til mesterligaspill neste sesong. Per i dag ligger klubben på sjetteplass med 55 poeng. Tre andre lag har samme poengsum, så det er hard kamp om tredjeplassen.

Utestengelsen av de to er ekstra vanskelig for klubben som også må unnvære playmaker Hernanes og angriperen Miroslav Klose i serieinnspurten på grunn av skader.

Det ble blåst da Lazio sluttet å spille, men det var ikke dommeren som blåste. Disiplinærkomiteen i den italienske ligaen mener derfor det ikke var grunnlag for de sterke protestene fra Andre Dias. Marchetti ble straffet for å ha dyttet til dommeren i tumultene som oppsto.

(NTB)