Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

-  Lazio gir opp Iversen

Steffen får neppe et nytt tilbud fra Lazio.

-  Lazio har ikke kommet med et nytt tilbud. Og vi tror ikke de er interessert lenger. Jeg vil si at sjansen bare er 20 prosent for en overgang, hevder Gianluca Tizi. Italieneren jobber for fotballagenten Vincenzo Morabito, som har en sterk tilknytning til Skandinavia og Lazio.

-  Lazio er ikke i en posisjon som gjør at de kan hente flere nye spillere. De liker spilleren. Og han har hatt en strålende karriere, men klubben vil nå satse på de spillerne de allerede har, sier Tizi til Dagbladet.

Trønderen vurderer nå et tilbud fra Vålerenga, men også klubber i Tyskland, Spania og England skal være ute etter Iversen. Han har gitt Vålerenga beskjed om at han skal ta en avgjørelse denne uka. Direktør Kjetil Siem opplyste til Dagbladet via SMS seint i går kveld at de fremdeles ikke hadde fått svar. Vi lyktes ikke å komme i kontakt med Steffen Iversens rådgiver Christian Eidem i går.

UAKTUELL: Neppe Lazio for Steffen Iversen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media