Lazio og Inter feilet igjen

Se høydepunktene fra søndagens Serie A-kamper.

Lazio klarte ikke å styrke grepet om tredjeplassen i italiensk serie A. Hovedstadsklubben tapte 0-1 borte for Catania søndag. Inter spilte bare 0-0 mot Atalanta.

Tidligere Juventus- og Milan-spiller Nicola Legrottaglie sikret Catania hjemmeseier ved å score på et hjørnespark ti minutter før slutt. Trepoengeren sendte Sicilia-laget opp til en sterk sjetteplass med 41 poeng etter 27 spilte kamper.

Lazio kom til flere gode sjanser, men klarte aldri å utnytte overtaket. Spesielt Stefano Mauri og Miroslav Klose burde gjort mål for gjestene.

Dermed står Lazio med to strake tap i serien og står i fare for å rote bort tredjeplassen som gir kvalifisering til mesterligaen neste sesong.

Udinese-seier glapp Både Udinese og Napoli lurer rett bak med ett poeng etter at klubbene spilte 2-2 søndag kveld. Udinese hadde en tomålsledelse og så ut til å vinne toppkampen etter mål av Giampiero Pinzi (28.) og Antonio Di Natale (52).

Det var imidlertid før Edinson Cavani dukket opp og gjorde to raske mål i sluttminuttene. Uruguayaneren rettet med det opp straffebommen fra tidligere i omgangen. Vertene fikk Diego Fabbrini utvist da han ble tildelt sitt annet gule kort etter én time spilt.

Inter skuffet igjen Inter ser ikke ut til å komme seg ut av en sportslig krise. I midtuken røk storklubben ut av mesterligaen, og søndag ble den skuffelsen fulgt opp med et målløst oppgjør hjemme mot Atalanta.

Milano-laget har hatt fem strake hjemmekamper i serie A uten seier. I tillegg har Inter gått målløse av banen i seks av de ni siste kampene.

Claudio Ranieris mannskap ligger på åttendeplass og har 41 poeng.

(NTB)