Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lazio og Leeds kjemper om Fowler

Lazio skal være klare til å utfordre Leeds i kampen om Robbie Fowlers underskrift. Også Blackburn skal være aktuell som ny klubb for Liverpool-spissen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Seriøse Daily Telegraph skriver i dag at Leeds er favoritt til å kjøpe Robbie Fowler, mens italienske Lazio og Blackburn også er med i kampen om spilleren. Liverpool verdsetter Fowler til 190 millioner kroner. Det skal være i meste laget for Leeds, som mener en spiller som kun har 18 måneder igjen av kontrakten ikke bør være så dyr.

Leeds har ikke kommet med et bud foreløpig, men det ventes nå at pengesterke Lazio og Blackburn kan bli med på budrunden.

Blackburn jakter en toppspiss til å utfylle Matt Jansen, mens Lazio har hatt en svak sesong og tyr igjen til sjekkheftet for å rette på problemene, skriver Daily Telegraph.

Spekulasjonene om hvorvidt Dwight Yorke skal fylle et eventuelt tomrom etter Fowler i Liverpool fortsetter.

Daglig leder Rick Parry i Liverpool sier at dette er «absolutt sludder» ifølge Daily Telegraph, mens The Sun hevder at Parry var i møter med Yorkes agent Tony Stephens fredag for å diskutere en overgang.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart