Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lazio økte ledelsen i serie A

Lazio har fem poengs forsprang på trioen Parma, Fiorentina og Milan i kampen om mesterskapet i italiensk serie A, selv om lederlaget bare klarte 0-0 mot tabelljumbo Empoli i dagens kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I nesten en time parkerte Lazio på motstanderens banehalvdel, men den ellers så suksessrike spisstrioen Marcelo Salas, Christian Vieri og Roberto Mancini klarte ikke å overliste Empolis meget gode målvakt Matteo Sereni. For Empoli var resultatet uansett ikke godt nok. Klubben trengte sårt en seier siden gapet til neste lag er på hele sju poeng.

Fiorentina kunne ha benyttet Lazios uventede feilskjær til å ta seg opp i ryggen på lederlaget, men tapte i stedet 1-4 i Venezia. Alvaro Recoba fra Uruguay scoret tre ganger for hjemmelaget.

Tam Ronaldo

Ronaldo spilte fra start for første gang på to måneder, men det var argentinske Javier Zanetti som berget 2-2 og ett poeng for Inter i byderbyet mot Milan lørdag.

Ronaldo spilte bare 1. omgang, uten å imponere. Han ble overskygget av sin landslagskollega Leonardo, som scoret to ganger for Milan. Inter tok ledelsen med et selvmål av Bruno N'Gotty, men Leonardo vendte kampen.

Det så ut til å gå mot Inters sjuende tap på åtte kamper, men så ble Zanetti spilt fri av Taribo West. Uavgjort var iallfall en viss psykisk opptur for det hardt prøvede Inter-laget.

Argentinsk dobbel

Argentinere markerte seg også på andre arenaer. Hernan Crespo og Juan Veron scoret og ga Parma 2-1-seier over Bari.

Daniel Fonseca og Filippo Inzaghi scoret for Juventus, som vant 2-1 over Udinese selv om keeperen Michelangelo Rampulla ble utvist for viljehands en snau halvtime før slutt.

Marco Delvecchio scoret to ganger da Roma slo Bologna 3-1. Også Bologna fikk sin keeper utvist. Francesco Antonioli fikk rødt kort for å sette albuen i hodet på Delvecchio.

Fire oppgjør i serie A var framskutt et døgn på grunn av kommende ukes europacupkamper. Inter må prestere bedre for å kunne hente inn de to målene mot Manchester United i mestercupen onsdag.

(NTB)