Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lazio-president solgte spiller, trues på livet

Hernanes til Inter får Lazio-fansen til å se rødt.

SOLGT: Lazios salg av midtbaneprofilen Hernanes er svært upopulært blant serie A-klubbens fans. Foto: Alessandro Bianchi / Reuters / NTB Scanpix
SOLGT: Lazios salg av midtbaneprofilen Hernanes er svært upopulært blant serie A-klubbens fans. Foto: Alessandro Bianchi / Reuters / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lazios salg av midtbanestjernen Hernanes til Inter har ikke gått upåaktet hen. Ivrige tilhengere har truet klubbpresident Claudio Lotito på livet etter overgangen.

- I går fikk jeg mellom 50 og 80 oppringninger fra «pseudo-fans» som ba meg om å forlate Lazio og kom med drapstrusler, fortalte en åpenhjertig Lotito til italienske medier mandag.

- Nå må jeg leve med eskorte. Supporterne er en del av klubben, men nå har de gått over streken, la Lazio-presidenten til.

Oppringt på pressekonferanse Under pressekonferansen mottok Lotito nok en telefonsamtale som han hevdet var fra en sint supporter.

- Det er en Lazio-supporter. Han sier at jeg bør forlate Lazio så raskt som mulig, sa Lotito før han henvendte seg til stemmen i telefonen:

- Hvorfor forteller du ikke hvem som ringer, fortsatte han før samtalen ble brutt.

Upopulær Det er ikke første gang Lotito skal ha mottatt drapstrusler fra klubbens ivrige supportere. Også i september i fjor, da han ikke maktet å hente Galatasaray-spissen Burak Yilmaz til klubben, måtte han tåle hard kritikk.

Lotito forklarte at det ikke var noe Lazio kunne gjøre for å holde Hernanes i klubben.

- Det var Hernanes' avgjørelse å gå, så hva kunne jeg gjøre? Han hadde en avtale med Inter. Om han hadde blitt, ville han vært ulykkelig.

- Da ville han ha blitt her fram til juni, reist til VM, kommet tilbake i noen måneder og så reist igjen på en gratis overgang, sa klubbpresidenten.

(NTB)

Hele Norges coronakart