Lazio-presidenten kalte Tottis selfie «høyst upassende»

Da startet ordkrigen.

SELFIE: Klubbpresidentene i Roma og Lazio har havnet i tottene på hverandre etter søndagens byderby i italiensk fotball. Foto: AP Photo/Luciano Rossi
SELFIE: Klubbpresidentene i Roma og Lazio har havnet i tottene på hverandre etter søndagens byderby i italiensk fotball. Foto: AP Photo/Luciano Rossi Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Klubbpresidentene i Roma og Lazio har havnet i tottene på hverandre etter søndagens byderby i italiensk fotball.

Stridens kjerne er et bilde Roma-veteran Francesco Totti tok av seg på banen under kampen. Mandag omtalte Lazio-president Claudio Lotito Tottis «selfie» som høyst upassende og hevdet samtidig at Roma ikke har noen mulighet til å ta ligagullet denne sesongen.

De uttalelsene falt ikke i god jord hos Roma-president James Pallota. Tirsdag var han på banen med et verbalt spark tilbake mot byrivalen.

- Det er synd at Lotito kommenterte Francescos selfie på denne måten. Jeg hadde nesten foretrukket en selfie av hans eget ansikt, skrev Pallota på nettsamfunnet Twitter.

Gikk verden rundt Totti scoret to ganger i søndagens kamp og står nå med elleve mål i byderbyene mot Lazio. Ingen har flere.

Etter ett av målene sine fikk han en mobiltelefon fra en av lagets assistenter ut på banen, og få sekunder etterpå var det omtalte bildet tatt.

Etter kampen gikk episoden verden rundt.

- Det ville gitt mening (å ta bildet) etter kampen, men ikke under. Kapteinen min ville aldri ha gjort det samme, sa Lazio-president Lotito - og tilføyde at han «vedder presidentstillingen» sin på at Roma ikke tar seriegullet denne sesongen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.