Lazio-sjef trekker seg

Lazio står i fare for å miste stjernespillere som Claudio Lopez gratis. I går kveld trakk president Sergio Cragnotti seg.

Romaklubben har trolig en gjeld på en milliard kroner, og har ikke betalt spillerne sine siden juli. I går var stjernene lovet et svar på om lønna kom før jul.

Det kom aldri. I stedet lovte Cragnotti at han skal trekke seg få fort noen nye eiere tar over klubben.

Avgjørelsen ble tatt på et møte med styremedlemmene, sier en talsmann for klubben. Ifølge tidligere rapporter vil en sammenslutning av banker overta den kriserammede klubben - men bare dersom presidenten avsettes.

Da må bankene først utbetale omlag 500 millioner kroner i spillerlønninger. Ellers kommer de fleste av stjernen til å kreve seg løst fra kontrakten på nyåret.

Lazio ble først lagt ut for salg i november. Men ingen meldte seg.

Sportslig kan ingen klage. Halvveis i sesongen slåss Roberto Manicinis menn om ligatittelen med Inter, Milan og Juventus. Og det til tross for salg av storspillere som Hernan Crespo og Alessandro Nesta i sommer.

(Dagbladet.no)

<B>GYLDNE TIDER:</B> Lazio-president viste stolt fram Hernan Crespo sommeren 2000. To år seinere måtte stjernespissen selges på grunn av økonomiproblemer.