Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Lazio-sjefen sparkes

Men hva har det å si for Steffen Iversen?

(Dagbladet.no): Ifølge nyhetsbyrået AP er Lazio-trener Domenico Casos framtid i Roma særdeles usikker. Etter 2-2 mot greske Egaleo i Uefa-cupen i går røk storklubben ut av det nest beste europeiske selskapet, og med en forferdelig form i Serie A ser det mørkt ut for Caso.

Klubbeier Claudio Lotito velger å ordlegge seg på følgende måte:

- Caso følges med argusøyne i likhet med alle spillerne.

- Jeg så kampen mot Egaleo sammen med den nye sportsdirektøren, og han kommer til å ta de grepene som er nødvendige.

Så er spørsmålet hva disse grepene er. Italiensk presse er overbevist om at Caso får sparken. Til og med Cagliaris president, Massimo Celino anbefalte Lazio å kvitte seg med Caso etter at Cagliari slo dem 3-2 i Serie A forrige helg.

Casos erstatter blir muligens den gamle Lazio- og Italia-legenden Dino Zoff.

Men klubben trenger spiller også. Derfor har Steffen Iversen allerede fått et tilbud han har sagt nei til, og han venter fortsatt på et nytt.

Men om det er Caso som i utgangspunktet ønsker Iversen til Roma, kommer det neppe et nytt tilbud. Har den nye sportsdirektøren sansen for den blonde nordmannen kan budet bli for godt til at Iversen kan avslå.

Mandag møter Iversen Vålerenga-ledelsen. For å snakke videre om framtida. Så skal 28-åringen videre til England - for å snakke med enda en potensiell ny arbeidstaker.

UTE: Lazio-treneren Caso får sparken i nær fremtid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media