OBSERVERT AV FANSEN: Mauro Matias Zarate dro til Maldivene på ferie i stedet for til Argentina for å lege en skade. Foto: AFP PHOTO/ ANDREAS SOLARO
OBSERVERT AV FANSEN: Mauro Matias Zarate dro til Maldivene på ferie i stedet for til Argentina for å lege en skade. Foto: AFP PHOTO/ ANDREAS SOLAROVis mer

Lazio-spiller trodde han hadde lurt sin egen klubb

Men så ble han observert på ulovlig ferie.

(Dagbladet): Lazio-spiller Mauro Zarate risikerer en stor bot etter at spilleren ble observert på Maldivene av noen fotballsupportere. Å ta seg en etterlengtet ferie når du har fri fra jobben kan være lurt, men ikke når du er sykemeldt på grunn av skade.

26-åringen skal ha vist fram en legeerklæring, og ble belønnet av Lazio med noen dager fri til å lege skaden hjemme i Argentina. I stedet dro altså Zarate på ferie.

Det har kommet rapporter på at Lazio vil straffe spilleren ved å ta 30 prosent av lønna hans. Ferieturen kan også føre til rettslige skritt, ifølge Daily Mail.

Argentineren har fått lite spilletid denne sesongen etter en krangel med sin egen klubb over kontrakten. Han har blitt linket bort til flere klubber den seneste tiden.